5 מתכונים לשבועות מהספרים

חמשת המתכונים שלנו לשולחן החג נבחרו כולם מתוך הספרים שהוצאנו לאור והם טעימים להפליא, מרשימים וקלים יחסית להכנה: מתכון לכנאפה אסלי עם גבינה לבנה, סירופ סוכר ופיסטוקים של מסעדת מהא מתוך הספר "טעימות מעכו". מתכון למאפינס כרובית מפתים ודלי קלוריות של ליה שומרון פינדר מתוך הספר "פשוט לבשל בריא".  מתכון של חיים שפטל מ"מקום בלב" לרול גבינת עזים פיקנטי שכללנו בספר הראשון בסדרת   The Best of rest, מתכון מהיר של יעל ארצי לפשטידת גבינת עזים, מתוך הספר "ירוחם, במדבר, דברים", וקינוח של השף קונדיטור אורן בקר לעוגת גבינה קלאסית עם פירות העונה מתוך הספר "ככה אופים את זה".

חג שמח.pic_shavuot

פשטידת גבינת עזים, מתוך הספר "ירוחם במדבר דברים"

מאפינס כרובית, מתוך הספר "פשוט לבשל בריא"

כנאפה, מתוך הספר "טעימות מעכו"

רול עזים, מתוך הספר "ארוחות לכל הזמנים"

עוגת גבינה קלאסית עם פירות העונה, מתוך הספר "ככה אופים את זה"

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה כללי,‏ עם התגים , , , , .‏ קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים