מתוך הספר "ארוחות לכל הזמנים"
רול עיזים / המסעדן חים שסטל ממסעדת מקום בלב
- 1 חציל בינוני
- מלח לפיזור
- שמן לטיגון
- בצק עלים בקוטר 22 ס"מ, מרודד דק (או פיתות דרוזיות חצויות)
- 2 גלילי גבינת עיזים רכה
- 2 פלפלים אדומים, קלויים ומוחמצים
- חופן עלי בזיליקום
- שמן זית
לקישוט:
- קצח, פרחי מאכל (לא חובה)
הכנה:
- פורסים את החצילים לפרוסות ובוזקים מלח להגרת הנוזלים. משהים לחצי שעה לפחות.
- מטגנים את החצילים בשמן ומעבירים לנייר סופג.
- מורחים על עלה הבצק את הגבינה.
- מניחים מעל את החצילים המטוגנים. מוסיפים שתי פרוסות פלפל קלוי ועלי בזיליקום.
- מגלגלים לגלילה, מורחים בשמן זית ומפזרים מעל קצח.
- אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך שלוש דקות.
- מגישים עם פרחי מאכל, למשל אמנון ותמר וכובע הנזיר.