מתכון לשבועות מתוך הספר "ארוחות לכל הזמנים"

מתוך הספר "ארוחות לכל הזמנים"

רול עיזים / המסעדן חים שסטל ממסעדת מקום בלב

החומרים:

  • 1 חציל בינוני
  • מלח לפיזור
  • שמן לטיגון
  • בצק עלים בקוטר 22 ס"מ, מרודד דק (או פיתות דרוזיות חצויות)
  • 2 גלילי גבינת עיזים רכה
  • 2 פלפלים אדומים, קלויים ומוחמצים
  • חופן עלי בזיליקום
  • שמן זית

לקישוט:

  • קצח, פרחי מאכל (לא חובה)

הכנה:

  1. פורסים את החצילים לפרוסות ובוזקים מלח להגרת הנוזלים. משהים לחצי שעה לפחות.
  2. מטגנים את החצילים בשמן ומעבירים לנייר סופג.
  3. מורחים על עלה הבצק את הגבינה.
  4. מניחים מעל את החצילים המטוגנים. מוסיפים שתי פרוסות פלפל קלוי ועלי בזיליקום.
  5. מגלגלים לגלילה, מורחים בשמן זית ומפזרים מעל קצח.
  6. אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך שלוש דקות.
  7. מגישים עם פרחי מאכל, למשל אמנון ותמר וכובע הנזיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים