פשוט לבשל בריא

פרטים וקרדיטים
  • שם הספר: פשוט לבשל בריא
  • המחבר: ליה שומרון פינדר
  • ההוצאה: כל טקסט
  • השנה: 2013
  • עמודים: 176
  • עורכת ראשית: לאה קנטור-מטרסו
  • ניהול והפקה: שרי יצחק
  • עריכה: איוי לרר
  • עיצוב גרפי: סטודיו מיכל ודקל
  • צילומים: אפיק גבאי
  • דפוס: כתר

מכירה של 2,500 עותקים בשבועיים, נחשבת להישג של ממש כשמדובר בספר מתכונים בעברית, וזאת בדיוק הסיבה שאנחנו גאות כל כך בספר שהוצאנו לאור עבור ליה שומרון פינדר, ולרגל "התלהבות הקונים" אנחנו מאמינות שממש בקרוב נתחיל הדפסת מהדורה שנייה של הספר "פשוט לבשל בריא".

ליה (המקסימה!!) סיימה בהצטיינות לימודי משפטים ומנהל עסקים, אך מתוך תחושת שליחות בחרה להתמקצע דווקא בעולם הקסום של הבישול הבריא.

הספר שהעבודה עליו נעשתה תוך 4 חודשים – מרגע שנפגשנו לראשונה ועד שפתחנו בקבוק שמפניה משובחת בבית הדפוס – הוא מעין סדנת בישול המבוססת על שיטה גאונית להתנהלות בריאה במטבח שליה פתחה. השיטה שזכתה לשם Mix & Match  מאפשרת למלא את המקרר במהירות וביעילות בחומרי גלם בריאים, הזמינים בכל רגע להכנת ארוחה שלמה, נשנוש או מנת אוכל לילד. כלומר: מבשלים יום אחד חומרי גלם ואחר כך פותחים את המקרר בכל פעם שרעבים ומרכיבים מהם מנת אוכל טעימה ובריאה.

הספר מכיל הרבה מאוד מידע חשוב מתוך הארסנל הבלתי נדלה של ליה, ובמקביל מציע הרבה מאוד מתכונים טעימים המתאימים בחלקם גם לצמחונים, גם למי שמתרחקים מלקטוז, גם למתנזרים מגלוטן וגם לטבעונים.

להשיג בחנויות הספרים, וגם ישירות דרך האתר של ליה http://www.healthycooking.co.il/

סלט עדשים שחורות, בטטה ורימון (מתכון מהספר)

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה החנות, ספרים ואלבומים.‏ קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים