משולחנה של אסתר המלכה

קרדיטים
  • CoverEster_small
  • שם הספר: משולחנה של אסתר המלכה
  • מחברת: טובה גינדי
  • ההוצאה: כל טקסט
  • השנה: 2014
  • עמודים: 360
  • עורכת ראשית: לאה קנטור-מטרסו
  • ניהול והפקה: שרי יצחק
  • עריכה: איוי לרר
  • עיצוב גרפי: נועה שטיין
  • צילומים וסטיילינג: סטודיו סליס
  • דפוס וכריכה: כתר

אם ספרים מהודרים עבי כרס עם מתכונים מוקפדים לאוכל ביתי מגוון וצילומים מעוררי תיאבון עושים לכם את זה, כדאי לכם לרכוש עותק של הספר הזה שהוצאנו לאחרונה לאור ושיודפס לקראת חגי תשרי במהדורה שנייה.

משולחנה של אסתר המלכה – ספר מתכונים חלבִּים כשר (לא מאכלי חלב, מאכלים של העדה החלבית :-)), נוצר ונכתב לכבודה ולזכרה של אסתר ששון-גינדי, על ידי כלתה האוהבת טובה גינדי שעשתה כאן מלאכת מחשבת. הצילומים הנפלאים נעשו בשיתוף פעולה של הסליסים – יוסי סליס צילם ונטשה, בעלת הטעם הכי שאפשר, סגננה.

רשימת המתכונים ארוכה וכוללת מעדנים רבים המוסברים בפשטות ובפירוט, ומבטיחים הנאה מושלמת לכל מי שיטרח בהכנתם, פולני, תורכי או אינדיאני ככל שיהיה (ולא בהכרח צאצא ליוצאי חלב).

הספר הפורש בפני הקורא גם סיפורי מסורת, מורשת ומנהגים של העדה החלבית בכלל ומשפחת גינדי בפרט, זכה לשבחים בתקשורת.

ביקורות
  • "ספר חובה לכל בית חלאבי של יוצאי סוריה" – נענע10
  • "גינדי עושה מחווה למטבח הסורי-חלבי" –  פסקל פרץ רובין
  • ספר מלבב שמתעד באופן הדוק את המטבח המפואר ומשמר מורשת היסטורית" – נענע10

מתכון לתפוח בדבש (מתכון מהספר)

 

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה ספרים ואלבומים,‏ עם התגים , , , .‏ קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים